"Καθάρισαν" με Πολ οι Ρόκετς

Οι Ρόκετς επικράτησαν 102-82 στο δεύτερο παιχνίδι των Τίμπεργουλβς με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Κρις Πολ και πάνε στη Μινεσότα με το 2-0.

Μόλις μία περίοδο έδωσαν δικαίωμα οι «ρουκέτες» όταν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 18-23. Με ένα καταπληκτικό δεύτερο 12λεπτο (37-17) πήραν μια καλή διαφορά (55-40) και από εκεί και πέρα έκαναν πιο εύκολο το έργο τους.

Οι Τίμπεργουλβς δεν κατάφεραν να ξαναμπούν στον αγώνα σε κανένα σημείο καθώς είχαν σε μέτρια βράδυ τα μεγάλα τους «όπλα». Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Πολ με 27 πόντους, 3 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 τάπα.

Ο «CP3» έπαιξε και για τον Χάρντεν που ήταν η σκιά του καλού του εαυτού και έμεινε στους 12 πόντους με τραγικά ποσοστά (1-18 σουτ με 1-10 τρίποντα). Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Γκριν, ο οποίος σημείωσε 21 πόντους με 12 ριμπαόυντ ερχόμενος από τον πάγκο.

Από τα μεγάλα αστέρια των Τίμπεργουλβς δεν διασώθηκε κανείς και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο πρώτος σκόρερ των «λύκων» ήταν ο Μπιέλιτσα με 16 πόντους. Στους 13 ο Ουίγκινς, στους 11 Μπάτλερ και 5 μόλις ο Τάουνς.

Οι Ρόκετς με αυτή τη νίκη απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στο δεύτερο γύρο των πλέι οφ καθώς έκαναν το 2-0 στη σειρά. Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού στους στη Μινεσότα για τα επόμενα δύο παιχνίδια.