«Πήραμε το ζητούμενο»

Ο Ακρίτας Χλώρακας «ξεκόλλησε» από τα αρνητικά αποτελέσματα και πέτυχε μια σημαντική νίκη στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στην ΕΝΑΔ. 

Ο Χρίστος Μοδέστου πήγε στον Ακρίτα την τελευταία στιγμή, προσαρμόστηκε πλήρως, πήρε τη θέση βασικού, έκανε πολύ καλές εμφανίσεις μέχρι τώρα και χθες πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του.

Μιλάει στο kerkida.net για τη σημαντική νίκη, για τη δική του εμφάνιση αλλά και για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής.
 
Για το χτεσινό παιχνίδι απέναντι στην ΕΝΑΔ: «Ξέραμε από την αρχή πως ήταν ένας αγώνας με ιδιαιτερότητες μιας και ήταν ένα τοπικό ντέρμπι. Είχαμε ένα συγκεκριμένο πλάνο για το πως θα αντιμετωπίζαμε τον αγώνα, το ακολουθήσαμε και στο τέλος πήραμε το ζητούμενο». 

Για τις βαριές ήττες που δέχτηκε η ομάδα τις προηγούμενες αγωνιστικές: «Ομολογουμένως ερχόμασταν από δύο βαριές ήττες οι οποίες δεν αντιπροσωπεύουν την ομάδα μας. Έπρεπε να αλλάξουμε κάτι άμεσα. Το δουλέψαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας όλοι μαζί και θα δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας για να αποτρέψουμε αυτά τα αποτελέσματα».

Για τη δική του πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα αλλά και για το χτεσινό του γκολ: «Ήρθα στην ομάδα στο παρά πέντε αλλά σε μηδαμινό χρόνο προσαρμόστηκα και αυτό οφείλεται στους συμπαίκτες μου. Όσο για τη δική μου παρουσία και το τέρμα που πέτυχα, είμαι πολύ ικανοποιημένος και νιώθω καλά στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος για το τέρμα που πέτυχα γιατί συνδυάστηκε και με νίκη. Σημασία όμως έχουν μόνο οι τρεις βαθμοί και όχι ποιοι σκόραραν».

Για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στην Παρεκκλησιά: «Σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο, δεν είναι στη νοοτροπία μας να υποτιμούμε ούτε να υπερτιμούμε κάποιο αντίπαλο. Θα πάμε στη Λεμεσό μόνο για το τρίποντο. Θέλουμε να παρουσιαζόμαστε σοβαροί σε κάθε παιχνίδι, να παίζουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε στοχεύοντας πάντα στο θετικό αποτέλεσμα».