«Όχι» Σλούκα σε μυθική πρόταση του Παναθηναϊκού!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, o Παναθηναϊκός Superfoods κατέθεσε μία απλησίαστη, ακόμα και για την Φενέρ, πρόταση ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ στον Κώστα Σλούκα, ο οποίος ευχαρίστησε αλλά απάντησε πως μένει στην Τουρκία!

Ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει ξεκινήσει ήδη τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν. Σε αυτόν, κεντρικό πλάνο είχε ο Κώστας Σλούκας, όμως ο Έλληνας γκαρντ απέρριψε την... εξωπραγματική πρόταση των «Πράσινων» και απάντησε πως μένει στην Τουρκία.

Πώς όμως έχει η υπόθεση; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε «γη και ύδωρ» στον Έλληνα γκαρντ, με την πρόταση του Παναθηναϊκού Superfoods να περιλαμβάνει τριετή προοπτική συνεργασίας με συνολικές απολαβές 6 εκατομμυρίων ευρώ (2 εκατομμύρια ετησίως)!

Οι διοικούντες των έξι φορές Πρωταθλητών Ευρώπης θεώρησαν πως ο Σλούκας είναι το αγωνιστικό κομμάτι που λείπει από το ρόστερ της ομάδας και πως ο 27χρονος γκαρντ θα ήταν το ιδανικό συμπλήρωμα των Νικ Καλάθη και Νίκου Παππά στις θέσεις της περιφέρειας.

Η συγκεκριμένη πρόταση θα έβαζε φυσικά σε σκέψεις οποιονδήποτε αθλητή τέτοιου επιπέδου, ωστόσο τόσο το παρελθόν του Σλούκα με τον Ολυμπιακό, όσο και το γεγονός πως βρίσκεται στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης και απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον έκαναν να αρνηθεί και να επιλέξει να παραμείνει στην Τουρκία.

Όπως είχε σημειώσει εξ'αρχής το SDNA, ο Σλούκας είχε ξεκαθαρίσει πως η προτεραιότητά του ήταν να παραμείνει στην Φενερμπαχτσέ. Μάλιστα, όταν άκουσε την εξαιρετική πρόταση του Παναθηναϊκού τόνισε πως «δεν είμαι έτοιμος να πάρω τέτοια απόφαση», επιλέγοντας τελικά να μείνει στους Πρωταθλητές Ευρώπης και τη νέα σεζόν.

Εκτός των άλλων, αξίζει να σημειωθεί πως η απλησίαστη προσφορά του Παναθηναϊκού Superfooods ήταν σχεδόν διπλάσια από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού, ενώ, πέρα από το οικονομικό κομμάτι, ο Σλούκας δεν μπόρεσε να μπει σε συζητήσεις με τους «Ερυθρόλευκους» και για αγωνιστικούς λόγους.

Όπως και να έχει, η πρόταση του Παναθηναϊκού Superfoods για τον Σλούκα βρίσκεται πλέον στα... συρτάρια, με τον Έλληνα γκαρντ να μένει στη Φενέρ και να ετοιμάζεται για ακόμα μία σεζόν κάτω από τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.