Τα σχέδια νίκης του Άρη

Ο πρωτοπόρος Άρης δοκιμάζεται σήμερα στην έδρα του Εργοτέλη (15:00) με στόχο το απόλυτο των νικών στη Stoiximan Football League.

Το σερί των τριών νικών στο ξεκίνημα της σεζόν έχει... ανοίξει την όρεξη των παικτών του Δημήτρη Σπανού, οι οποίοι φιλοδοξούν σήμερα για το "καρέ" που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας και ενδεχομένως να τους κρατήσει μόνους σε αυτήν.

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Παυλίδη ήρθε για να ανατρέψει τα πλάνα του Σπανού στην ενδεκάδα και δεν ήταν το μόνο. Ο 48χρονος τεχνικός άφησε στη Θεσσαλονίκη τους επίσης τραυματίες Μπούρμπο,Μπαργκάν και Αναγνωστόπουλου, ενώ υπολογίζει πάλι στις υπηρεσίες των Τσουμάνη και Κάσσου.

Ο τελευταίος αναμένεται να πάρει τη θέση του Παυλίδη αγωνιζόμενος στις πλευρές με τον Πασά, ενώ ο Πλατέλλας είναι πιθανό να ξεκινήσει πίσω από τον Διαμαντόπουλο.

Οσον αφορά την υπόλοιπη ενδεκάδα, ο Βαλεριάνος επιστρέφει στο βασικό σχήμα για να συμπληρώσει την αμυντική τετράδα μαζί με τους Τζανακάκη, Σόουζα και Δεληζήση. Μουμίν-Ιντζόγλου θα είναι το δίδυμο στα χαφ και ο Καντιμοίρης στο τέρμα.