H κυρία Λιβάγια έβγαλε τα... μεγάλα όπλα για το ντέρμπι με Ολυμπιακό!

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό και μαζί της και η σύντροφος του Μάρκο Λιβάγια που ανέβασε... πωρωτική!

Ο αγώνας πρωταθλήματος με την ΑΕΛ, όπου χάθηκαν δύο υπερπολύτιμοι βαθμοί στη μάχη του τίτλου, ξεχάστηκε νωρίς, από το βράδυ του Σαββάτου, και αυτό ήταν λογικό αφού το ματς που έρχεται για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ δεν είναι όπως όλα τα άλλα.

Αντίπαλος ο Ολυμπιακός στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με την κόντρα των δύο ομάδων να είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη και τους "κιτρινόμαυρους" να ευελπιστούν σε πρόκριση στα ημιτελικά για να παραμείνουν ζωντανοί και στους τρεις στόχους τους.

Ποιοι είναι οι παίκτες στους οποίους ποντάρει πολλά ο Χιμένεθ για γκολ στο Φάληρο; Μα φυσικά τα μεγάλα επιθετικά όπλα της ομάδας, Αραούχο και Λιβάγια, με τον Κροάτη να θεωρείται μάλιστα ο άνθρωπος των ντέρμπι από τη στιγμή που σκόραρε κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο και ήταν εκ των κορυφαίων στη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Το πόσο πολύ περιμένουν στην Ένωση αυτό το ματς, φάνηκε και από ένα ποστάρισμα που έκανε η σύντροφος του Κροάτη φορ, Ίρις Ρατζσικ, η οποία ανέβασε φωτογραφία-μοντάζ του επιθετικού διδύμου της ΑΕΚ, που τους παρουσιάζει να κρατά ο καθένας από δύο όπλα στα χέρια του.

"Αδέρφια στο έγκλημα, έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό", ήταν το σχόλιό της ενώ χρησιμοποίησε επίσης hashtag με τις λέξεις "Πάμε ΆΕΚ", "ΑΕΚ οικογένεια", "Πιστεύουμε σε σένα", "Αετέ μου", "Καλή τύχη".