Το μπάτζετ κρίνεται από το δημοψήφισμα

Η θέση που είχε λάβει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προ ημερών υπέρ του «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα θα κρίνει το μπάτζετ και τις μεταγραφές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της Κυριακής (5/7) αναμένεται να επηρεάσει ολόκληρη την χώρα. Έτσι, όπως ήταν λογικό, θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Διαβάστε τι θα συμβεί στην περίπτωση που επικρατήσει το «ΝΑΙ» και τι σε περίπτωση που βγει το «ΟΧΙ». 

Στο «τριφύλλι» μετά την σύναψη συμφωνίας με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς η επόμενη μέρα έχει περάσει σε πρώτο πλάνο. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη ξεκινήσει τις διεργασίες για την επόμενη μέρα και ψάχνουν τους παίκτες που στελεχώσουν το ρόστερ της νέα σεζόν. Οι ενέργειες όμως για αυτή την στελέχωση δεν θα προχωρήσουν πριν γίνει σαφές το αποτέλεσμα του επικειμενου δημοψηφίσματος. 

Κι' αυτό γιατί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει υψηλό μπάτζετ σε περίπτωση επικράτησης του «ΝΑΙ». Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» δεν θα είναι σε θέση να κάνουν τις δυνατές κινήσεις που επιθυμούσαν και τα χρήματα που δοθούν από την ομάδα θα είναι πιο χαμηλά. 

Σε αντίθετη περίπτωση, αν επικρατήσει το «ΟΧΙ», τότε οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Κυπελλούχοι Ελλάδας θα μπουν πιο δυνατά στην αγορά. Το μπάτζετ θα είναι πιο ψηλό και θα επιτρέψει κινήσεις για παίκτες από το... πρώτο ράφι. Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό είναι καταιγιστικές και πολύ σημαντικές. 

Θυμίζουμε μάλιστα πως και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε ταχθεί μερικά 24ωρα πριν υπέρ του «ΟΧΙ», αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Αυτή τη φορά, έχουμε την ευκαιρία και θα ψηφίσουμε όχι στο δημοψήφισμα της Κυριακής. Αυτή είναι η μόνη επιλογή που εξασφαλίζει το μέλλον της πατρίδας μας, ως κυρίαρχο έθνος». 

Αν λοιπόν στο δημοψήφισμα βγει το «ΟΧΙ» στον Παναθηναϊκό θα υπάρχει μεγαλύτερο μπάτζετ και δυνατότερα μεταγραφικά χτυπήματα. Αν όμως βγει το «ΝΑΙ», τότε το μπάτζετ θα είναι αρκετά πιο χαμηλό.