Δύσκολα θα μείνει ο Πέτγουεϊ, παρά τις διαφορετικές επιθυμίες

Ολυμπιακός και Μπρεντ Πέτγουεϊ θα ήθελαν να συνεχίσουν μαζί, αλλά το χειρουργείο στον ώμο του Αμερικανού απομακρύνει την περίπτωση. 

Ο Ολυμπιακός θέλει υπό προϋποθέσεις να συνεχίσει με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ. Ο Αμερικανός θέλει υπό προϋποθέσεις να συνεχίσει με τον Ολυμπιακό, αλλά πολύ δύσκολα θα υπάρξει συνεργασία αφού οι «προϋποθέσεις» μοιάζουν αξεπέραστες και από τις δύο πλευρές.

Οι Πειραιώτες θέλουν να συζητήσουν με τον ελεύθερο Αμερικανό μόνο στην περίπτωση που αυτός υποβληθεί σε επέμβαση στον αριστερό του ώμο και εν συνεχεία να προχωρήσουν σε οικομονική συζήτηση.

Από την μεριά του ο Πέτγουεϊ είναι free agent και δε θέλει να μπει σε διαδικασία χειρουργείου (πιστεύει πως δεν χρειάζεται) και στη συνέχεια να μην τα βρει με τον Ολυμπιακό. Αυτός είναι ο λόγος που προτιμά οι όποιες συζητήσεις γίνουν να συμβούν πριν το χειρουργείο και αν μείνει ικανοποιημένος τότε να ακολουθήσει την οδηγία των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη δε μπορεί να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με έναν παίκτη που έχει πρόβλημα στον ώμο και τη μέση του.

Λογικά οι δύο πλευρές δε θα συνεχίσουν μαζί, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να αφήνει για το τέλος την μεταγραφή του ξένου φόργουορντ αφού δύσκολα θα πορευτεί με τους Πρίντεζη, Αγραβάνη και Τσαϊρέλη μιας και χρειάζεται περισσότερα αθλητικά προσόντα. Επιπορσθέτως δεν γνωρίζει αν θα πρέπει να κινηθεί για κοινοτικό «τεσσάρι» ή Αμερικανό αφού δεν ξέρει αν θα έχουν κλείσει οι τέσσερις θέσεις Αμερικανών.