«Μεγάλη και ιστορική ομάδα»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε σε ιστοσελίδα για την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού αποθεώνοντας τους «πράσινους».

Παράλληλα μίλησε για το πάθος του για δουλειά, αλλά και για το γεγονός ότι πέρσι προτίμησε να μην αναλάβει κάποια ομάδα στη μέση της χρονιάς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «novosti.rs»:

«Στη Σερβία έχουμε μεγάλους προπονητές, όπως ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος με έχει συμβουλέψει να μην αναλαμβάνω ομάδες μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου. Και αυτό έκανα. Περίμενα μέχρι το τέλος της σεζόν και έτσι αποφάσισα να πω "ναι" στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα, με ένα ιστορικό όνομα. Μία ομάδα που έχει κάνει τρομερή διαδρομή με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Όλο αυτό με είχε ενθουσιάσει και έτσι ήθελα να πάω εκεί. Είχα μία συμφωνήσει με την ομοσπονδία μπάσκετ να μην αναλάβω σύλλογο, καθώς αυτό μπορεί να ήταν εις βάρος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Πρέπει να πάω στην Αθήνα κάποια στιγμή και να κάνω κάποιες συναντήσεις, προκειμένου να ρυθμίσω τις τελευταίες λεπτομέρειες, αφού η προετοιμασία θα ξεκινήσει χωρίς εμένα. Έχω το "μικρόβιο" της δουλειάς και μεγάλο πάθος για το μπάσκετ... ».