Ανοιχτό του Μαρκόπουλου στον ΠΑΟΚ

Ξεκαθαρίζει άμεσα το τοπίο σχετικά με την παραμονή ή όχι του έμπειρου κόουτς στον «δικέφαλο».

Για τον Σούλη Μαρκόπουλο εδώ και χρόνια τα λόγια είναι περιττά. Υπό την έννοια ότι την αξία του την έχει δείξει και με το παραπάνω. Πέρυσι και πρόπερσι οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, ενώ παλιότερα είχε κι άλλες επιτυχίες και μάλιστα πιο σημαντικές.

Τον τελευταίο καιρό το όνομά του συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό, την ίδια ώρα οι πληροφορίες λένε ότι υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον από ευρωπαϊκή ομάδα. Τίποτα από τα δύο δεν προχώρησε και κανονικά ο έμπειρος προπονητής συνεχίζει στον ΠΑΟΚ, αν και έληξε η προθεσμία, που υπάρχει στο συμβόλαιο των δύο πλευρών. Μία προθεσμία, που έκανε λόγο για τις 30 Ιουνίου.

Οι πολιτικές εξελίξεις, όμως, έχουν ως αποτέλεσμα η προθεσμία αυτή να πάρει παράταση. Και ουσιαστικά να μην ισχύει. Την τρέχουσα εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις στο ζήτημα με τον ατζέντη του Μαρκόπουλου, Τομ Αγγελάκη, να λέει στο SDNA ότι “οι συνομιλίες με τον ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του Σούλη Μαρκόπουλου θα αρχίσουν και πάλι μέσα στις επόμενες δύο μέρες, λόγω του δημοψηφίσματος”.