Στην Αθήνα ο Τζόρτζεβιτς

Ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς αποδείχτηκε συνεπέστατος στο… ραντεβού του με τον Παναθηναϊκό. Ο νέος τεχνικός του τριφυλλιού έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής (5/7) ανήμερα του κρίσιμου δημοψηφίσματος, όπως είχε υποσχεθεί στους “πρασίνους” και από την Δευτέρα (6/7) ξεκινά τον σχεδιασμό της ομάδας που θα επιστρέψει στην κορυφή.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους διοικούντες της ΚΑΕ και τους συνεργάτες του. Βασικό θέμα, φυσικά, θα είναι τα μεταγραφικά και οι κινήσεις που θα γίνουν για την ενδυνάμωση στου ρόστερ.

Οι  Νικ Καλάθης και Μίροσλαβ Ραντούλιτσα αποτελούν τους βασικούς στόχους, ωστόσο αμφότεροι προσπαθούν να βρουν συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Στον “εξάστερο” παρακολουθούν τις εξελίξεις και αισιοδοξούν ότι, τουλάχιστον, ο Σέρβος σέντερ θα φορέσει τα πράσινα.

Στο προσκήνιο υπάρχει πάντα η περίπτωση του Στέφαν Λάσμε, που φέρεται να θέλει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, ενώ έχει ακουστεί κι ο σέντερ της Παρτιζάν, Νικολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος, όμως, δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Στο μικροσκόπιο των κυπελλούχων Ελλάδας βρίσκεται κι ο παίκτης-αποκάλυψη του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου των εφήβων, Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος αρέσει πολύ, σύμφωνα με πληροφορίες, στον Τζόρτζεβιτς.

O Σέρβος τεχνικός έχει πολύ καλή γνώμη και για το Νίκο Ζήση, ο οποίος έχει προταθεί από τον μάνατζέρ του στον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται να γίνει κάποια κίνηση κατά τις μέρες της παραμονής του Σάλε στην Αθήνα.

Τέλος, εκτός των μεταγραφικών θα καταρτιστεί το πλήρες πρόγραμμα της προετοιμασίας από την οποία θα απουσιάσει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική ομάδα της Σερβίας ενόψει Ευρωμπάσκετ. Το πρώτο ραντεβού των περσινών δευτεραθλητών κόσμου έχει οριστεί για τις 15/7.