Τίτλοι τέλους για Διαμαντίδη

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα παίξει φέτος για τελευταία σεζόν στην καριέρα του στον Παναθηναϊκό και το καλοκαίρι του 2016 θα κρεμάσει τα παπούτσια του!

Ο Μήτσος του Παναθηναϊκού δεν το σκέφτεται, αλλά το έχει πάρει ήδη απόφαση. Το καλοκαίρι του 2016 θα πει αντίο στην «πορτοκαλί Θεά», φορώντας φέτος για τελευταία φορά τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Ειπώθηκε για πρώτη φορά από τον ίδιο μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου, όπου ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Απόλλωνα Πατρών. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είχε δηλώσει πως η σεζόν 2015/2016 θα είναι η τελευταία του στα παρκέ και πλέον η απόφαση είναι ειλημμένη. 

Αφού συμπληρώσει δώδεκα χρόνια στα «πράσινα», ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα... κρεμάσει τη φανέλα του, έχοντας κατακτήσει τα πάντα σε συλλογικό επίπεδο και έχοντας λάβει την αναγνώριση για τη σπουδαία του προσφορά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ ως ένας από τους κορυφαίους πόιντ γκαρντ στην ιστορία. 

Ο Διαμαντίδης δεν έχει εκφράσει βλέψεις να παραμείνει στο μπάσκετ και μετά το πέρας της καριέρας του ως παίκτης, ωστόσο το αν θα μείνει στον χώρο είναι κάτι που μένει να αποδειχθεί. Σίγουρα, οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα ήθελαν να δουν τον αρχηγό της ομάδας να αποχωρεί με κάποιον ακόμη μεγάλο τίτλο.