«Σημασία έχει να βελτιωνόμαστε ως ομάδα»

Για δεύτερη φορά ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα κατέκτησε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής στο φετινό πρωτάθλημα και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε πως το πιο σημαντικό είναι να βελτιώνεται ο Παναθηναϊκός ως ομάδα.

Οι δηλώσεις του Σέρβου σέντερ:

– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP για δεύτερη φορά στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές;

«Σημαίνει οτι έχω χάσει τον τίτλο πολύ περισσότερες αγωνιστικές απ” όσες τον έχω κατακτήσει (σ.σ. γελώντας). Λοιπόν για να σοβαρευτούμε λίγο. Δεν πρόκειται να απαντήσω κάτι διαφορετικό απ” όσα είχα πει την προηγούμενη φορά. Είμαι ευχαριστημένος γιατί βοήθησα την ομάδα μου να πετύχει μια ακόμα νίκη και ταυτόχρονα επιμένω ότι οι ατομικοί τίτλοι έχουν αξία όταν συνδυάζονται με τους ομαδικούς».

– Και την πρώτη φορά ήταν σε εκτός έδρας αγώνα, υπάρχει εξήγηση; 

«Μάλλον έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχω συνηθίσει τα εκτός έδρας παιχνίδια αφού στο ΟΑΚΑ έχουμε παίξει ελάχιστα φέτος, λόγω του προγράμματος. Χιούμορ προσπαθώ να κάνω για να περιγράψω μια κατάσταση που πραγματικά μας ταλαιπώρησε αρκετά. Ευτυχώς έχουμε πολλούς αγώνες στο ΟΑΚΑ τον Δεκέμβριο και χαιρόμαστε να παίζουμε για τους φίλους μας. Για να απαντήσω και στην ερώτηση πάντως θα πω ότι όχι, ουσιαστικά δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη εξήγηση».

– Ο Παναθηναϊκός πέτυχε δύο σερί δύσκολες εκτός έδρας νίκες, θα τον βοηθήσουν στην συνέχεια των υποχρεώσεων του σε Ελλάδα και Ευρώπη;

«Από κάθε αγώνα κάτι κερδίζεις και σίγουρα το τεχνικό επιτελείο βγάζει τα συμπεράσματά του. Για παράδειγμα στη Σμύρνη κάναμε μεγάλο βήμα για το Top16 της Ευρωλίγκας, ενώ στο Λαύριο, απέναντι σε μια μαχητική ομάδα γεμάτη ενθουσιασμό, διατηρήσαμε το αήττητο στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Σημασία έχει να βελτιωνόμαστε ως ομάδα, να βρίσκουμε λύσεις, να κερδίζουμε κάτι παραπάνω από τους 2 βαθμούς της νίκης. Για εμάς είναι πολύ σημαντική και η επιστροφή του Παππά, ενός πολύ καλού παίκτη που θα μας βοηθήσει πολύ».