Απαντά ο Μπουρούσης στον Παναθηναϊκό

Από ώρα σε ώρα ο Γιάννης Μπουρούσης αναμένεται να απαντήσει στον Παναθηναϊκό, ο οποίος του έχει καταθέσει πάρα πολύ μεγάλη πρόταση. Κρίνεται ο «πράσινος» σχεδιασμός από την οριστική απάντηση του Έλληνα σέντερ.

Σύντομα αναμένεται να εισπράξει την οριστική απάντηση του Γιάννη Μπουρούση ο Παναθηναϊκός, μετά την οποία θα μπορέσει να «τρέξει» ακόμα καλύτερα τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν. Το «τριφύλλι» έχει καταθέσει πολύ μεγάλη πρόταση στον πρώην σέντερ της Λαμποράλ Κούτσα, που εντυπωσίασε στην φετινή Euroleague (μ.ό. 14,5π., 8,7ρ., 2,2ασ.). 

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι η πιθανότατα η καλύτερη από αυτές που έχει στα χέρια του αυτή τη στιγμή ο σέντερ από την Καρδίτσα. Ουσιαστικά, «αντίπαλος» των Κυπελλούχων Ελλάδας είναι το όνειρο του παίκτη να αγωνιστεί στο ΝΒΑ, καθώς ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας «ψάχνει» για μια ομάδα από τον «μαγικό κόσμο».

Το μέλος της καλύτερης πεντάδας της φετινής Euroleague είναι ό,τι καλύτερο κινείται στην ευρωπαϊκή αγορά για τη θέση «5» και ο Παναθηναϊκός με την μεγάλη πρόταση που κατέθεσε θέλει να το κάνει δικό του. Η οριστική απάντηση του «Μπουρού», όπως είναι λογικό, θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και τον υπόλοιπο σχεδιασμό του ρόστερ του Αργύρη Πεδουλάκη. 

Αν ο Μπουρούσης ντυθεί στα πράσινα, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει βρει το Νο. 1 «5άρι» του για του χρόνου, θα έχει εντάξει στο ρόστερ του έναν παίκτη με προσωπικότητα και ηγετικά στοιχεία και θα συνεχίσει να έχει διαθέσιμες τις θέσεις ξένων, που ήδη υπάρχουν στην ομάδα. Αντίθετα, αν ο παίκτης απαντήσει αρνητικά, τότε οι «πράσινοι» θα κινηθούν για άλλες περιπτώσεις, που εξετάζονται από τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο.