Το «ευχαριστώ» και τα συγχαρητήρια του Ρίβερς (vid)

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μάλαγα (21:45) θα είναι το 500ο των «ερυθρόλευκων» στην Ευρωλίγκα και στο Κύπελλο Πρωταθλητριών και ο Ντέιβιντ Ρίβερς δεν παρέλειψε να συγχαρεί την πρώην ομάδα του.

Ο άλλοτε γκαρντ των Πειραιωτών έστειλε με video τις ευχές του στην πρώην ομάδα του, η οποία κι εκείνη φρόντισε να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του. «Ενα μεγάλο ευχαριστώ και σ' αυτόν για όσα έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό», αναφέρεται στο video που δημοσιεύτηκε στο επίσημο κανάλι της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ στο Youtube.

O Ντέιβιντ Ρίβερς ανέφερε: «Γεια σε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού, στην Αθήνα, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Είμαι ο Ντέιβιντ Ρίβερς και άκουσα ότι γιορτάζουμε 500 παιχνίδια στην Ευρώλιγκα. Θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να δώσω συγχαρητήρια στον οργανισμό, στους παίκτες και στους πολλούς πρώην παίκτες που έχουν περάσει από τον οργανισμό, αλλά ειδικότερα θέλω να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους φιλάθλους για την παντοτινή και ακλόνητη υποστήριξη στο πέρασμα των χρόνων. Είναι μία μεγάλη τιμή κι ένα σπουδαίο επίτευγμα. Για ακόμη μία φορά εύχομαι στη διοίκηση του Ολυμπιακού, στους παίκτες και στους φιλάθλους να έρθουν τα καλύτερα. Σας ευχαριστώ πολύ».

ΠΗΓΗ: sdna.gr