Κανένα πρόβλημα στο ΣΕΦ

Χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις συνεχίστηκε σήμερα (19/04) η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον εντός έδρας αγώνα του με την Μπαρτσελόνα.

Οι Πειραιώτες θα δώσουν τον τρίτο αγώνα τους κόντρα στο συγκρότημα του Τσάβι Πασκουάλ, για την προημιτελική φάση της Ευρωλίγκας, την Τρίτη (21/04, 20.00) στο κατάμεστο ΣΕΦ. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος προπόνησε σήμερα (19/04) όλους τους διαθέσιμους παίκτες του, πλην δηλαδή του γνωστού τραυματία Μιχάλη Τσαϊρέλη, χωρίς να προκύψουν απρόοπτα. Έτσι, μπορεί να καταστρώσει απερίσπαστος τα πλάνα του για τη δεύτερη διαδοχική νίκη επί των Καταλανών, που θα σημάνει το 2-1 στη σειρά και θα φέρει τον Ολυμπιακό μόλις μία νίκη μακριά από το Final Four της Μαδρίτης, με το τέταρτο ματς να ακολουθεί και πάλι στο φαληρικό στάδιο (23/04, 22.00).

Ο 48άχρονος τεχνικός και οι παίκτες του έχουν πίστη στις δυνατότητές τους και με τη συμπαράσταση του κόσμου τους, που έχει ήδη κάνει sold out, θεωρούν πως θα καταφέρουν να επικρατήσουν ξανά επί της Μπαρτσελόνα. Η τελευταία, πάντως, θα έρθει στο ΣΕΦ αποφασισμένη για το «διπλό», αλλά και με προβλήματα, δεδομένης της απουσίας -από την πρώτη αναμέτρηση- του Μπραντ Όλεσον.

ΠΗΓΗ: onsports.gr