«Ψάχτηκε» για Μέλι, κλείνει «4άρι» ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός μετά τον Κέι Σι Ρίβερς είναι έτοιμος να ολοκληρώσει μία ακόμη μεταγραφή. Τι έγινε με τον Νικολό Μέλι της Μπάμπεργκ και πού κοιτάζουν πλέον οι «πράσινοι».

Το ότι ο Παναθηναϊκός έχει πάρει φόρα και δεν σταματάει, το βλέπουμε καθημερινά. Η τελευταία χρονικά προσθήκη είναι αυτή του Κέι Σι Ρίβερς, την οποία αποκάλυψε χθες το SDNA και πλέον μένει η ανακοίνωση από πλευράς των Κυπελλούχων Ελλάδας. Την ίδια ώρα το «τριφύλλι» είναι στην τελική ευθεία για να πάρει ένα «4άρι», με το οποίο θα κλείσει το ρόστερ.

Για το «4» ο Παναθηναϊκός ψάχτηκε να πάρει τον Ιταλό, Νικολό Μέλι, αλλά η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι. Ο παίκτης είχε μπάι-άουτ από την Μπάμπεργκ μέχρι τις 15 Ιουλίου, μπάι-άουτ 300.000 ευρώ, που δεν υφίσταται πλέον. Ο Αντρέα Τρινκιέρι θέλει πολύ και του χρόνου στην ομάδα του τον συμπατριώτη του, ο οποίος στα 25 του χρόνια βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο. Για τον Ιταλό φόργουορντ έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον κι άλλες ομάδες, χωρίς, όμως, να έχει προχωρήσει σε σημαντικο βαθμό η διαδικασία. 

Επειδή, λοιπόν, η περίπτωση του Μέλι είναι δύσκολα υλοποιήσιμη, οι «πράσινοι» έχουν απλώσει κι αλλού τα δίχτυα τους, προκειμένου να πάρουν το κοινοτικό «4άρι», που θα πλαισιώσει τους Φώτση, Γκιστ, Σίνγκλετον και Μπουρούση. Ο παίκτης, που θα αποκτηθεί, θα είναι επιπέδου Μέλι, παίκτης, δηλαδή, από τις πολύ καλές ευρωπαϊκές ομάδες.

Εκτιμάται ότι το θέμα θα τελειώσει άμεσα, κάτι, που είπε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος, μιλώντας χθες στον ΣΠΟΡ FM 94,6.