ΠΑΟ και άλλοι τρεις για Λοτζέσκι

Το όνομα του Ματ Λοτζέσκι «παίζει» δυνατά στην αγορά και, πέραν του Παναθηναϊκού, στη διεκδίκησή του βρίσκονται Μπαρτσελόνα, Μακάμπι και Μπάμπεργκ.

Έπειτα από μία τετραετία στα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού, ο «Λότζο» αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και το όνομά του... παίζει για αρκετές ομάδες της Euroleague. Άλλωστε, απέδειξε αυτή την τετραετία  πως ανήκει σε αυτό το επίπεδο.

Χθες (19/7), το sdna.gr σάς ενημέρωσε πως υπάρχουν πιθανότητες να πυροδοτηθεί... βόμβα Λοτζέσκι από τον Παναθηναϊκό Superfoods, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και από την τελική έκβαση των υποθέσεων του Κρις Σίνγκλετον και του Ζακ Όγκαστ. 

Όπως αναφέρει σήμερα (20/7) το «eurohoops.net», το «τριφύλλι» δεν είναι η μόνη ομάδα που... καλοβλέπει την περίπτωσή του, αν και η πλευρά Λοτζέσκι αναμένει πρόταση μέσα στις επόμενες μέρες. Το σχετικό δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον από Μπαρτσελόνα και Μπάμπεργκ, καθώς και από την Μακάμπι που φέρεται να έχει καταθέσει ήδη πρόταση για τον παίκτη. 

Την περσινή σεζόν, ο 32χρονος γκαρντ-φόργουορντ που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, μέτρησε 9.9 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ ανά αγώνα στην Euroleague.