Μάνι Χάρις το νέο όνομα για τον Παναθηναϊκό (βίντεο)

Ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρώσει το ρόστερ του μια ακόμα μια προσθήκη ενώ οι περιπτώσεις των Ματ Λοτζέσκι ή Μάνι Χάρις είναι αυτές που προκρίνει ο Τσάβι Πασκουάλ.  

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας προκρίνουν τις περιπτώσεις των Ματ Λοτζέσκι και Μάνι Χάρις σε ό,τι αφορά την τελευταία εκκρεμότητα του μεταγραφικού σχεδιασμού ενόψει της νέας σεζόν. Η περίπτωση του Χάρις ήλθε τελευταία στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό ενώ το προηγούμενο διάστημα «έπαιξε» και για την ΑΕΚ.

Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ (1μ.96) αγωνίστηκε πέρσι σε τέσσερα παιχνίδια της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη με τους Μάβερικς (2 π., 2.3 ριμπ., 0.5 ασ. σε 6.3'), έπαιξε στο NBDL με τους Texas Legends (25.9 π., 7.4 ασ., 3.9 ριμπ. σε 38.6') ενώ έκανε κι ένα πέρασμα από την Κίνα με τους Anhui Wenyi. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί τους Καβαλίερς και τους Λέικερς. Στην Ευρώπη, έχει περάσει από τους τουρκικές Τουρκ Τέλεκομ και Εσκισεχίρ ενώ παίξει επίσης στην Ουκρανία φορώντας τη φανέλα της Άζοβμας.

Από 'κει και πέρα, στα υπ' όψιν παραμένει πάντα ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε μεν από προβλήματα τραυματισμών κατά τη θητεία του στον Ολυμπιακό ωστόσο έχει αποδείξει πως είναι σε θέση να προσφέρει αν είναι υγιής. Εξελίξεις σε ό,τι αφορά το τελευταίο κομμάτι στο «πράσινο» παζλ αναμένεται να υπάρξουν ίσως και σήμερα. 

Ο Μάνι Χάρις εν δράσει...