Φιλική δοκιμασία με Σερβία

Η Εθνική μας ομάδα παρουσίασε κατά διαστήματα ένα πολύ καλό πρόσωπο και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πρωταγωνιστεί (20 π) χωρίς να... ζοριστεί ιδιαίτερα, κατάφερε να επικρατήσει του Μαυροβουνίου με 83-81 στο πρώτο της παιχνίδι στο διεθνές τουρνουά του Βελιγραδίου.

Λίγες ώρες μετά, το σύνολο του Κώστα Μίσσα ετοιμάζεται για το πιο δυνατό του τεστ ενόψει του Eurobasket. Η Εθνική αντιμετωπίζει την δυνατή Σερβία (22:00), σε ένα παιχνίδι όπου ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να βγάλει ακόμα περισσότερα συμπεράσματα για την κατάσταση και την εικόνα της ομάδας του, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Το σύνολο του Σάσα Τζόρτζεβιτς αποτελεί ένα από τα φαβορί για μετάλιο στο φετινό Eurobasket, έχοντας ως ηγέτες τους -ΝΒΑers πλέον- Μίλος Τεόντοσιτς και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς. Οι «Πλάβι» είναι μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις της Γηραιάς Ηπείρου και η Εθνική μας ομάδα θα πάρει... γεύση από τα δύσκολα παιχνίδια που θα έρθουν στο Eurobasket.

Ο Κώστας Μίσσας μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του και θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα απέναντι σε μία ομάδα υψηλού επίπεδου.