Με Αθηναίου την Δευτέρα η «πρώτη» του Άρη

Ο Άρης με ανακοίνωση του γνωστοποίησε πως την Δευτέρα (21/8) θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας. Στην «πρώτη» δεν θα δώσουν το «παρών» όλοι οι παίκτες, όμως κανονικά θα συμμετέχει ο Γιάννης Αθηναίου.
Συγκεκριμένα οι Ουίβερ, Πέτγουεϊ και Μόραντ θα απουσιάσουν από την «πρώτη» της ομάδας του Παναγιάτη Γιαννάκη, με τους τρεις Αμερικανούς να φτάνουν στην Θεσσαλονίκη μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Αντίθετα το «παρών» στην προετοιμασία θα δώσει ο Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση, αλλά και ο υπό δοκιμή Χένρι Φρεντς, το μέλλον του οποίου θα αποφασιστεί από το τεχνικό επιτελείο του Άρη με βάση την παρουσία του στην προετοιμασία.

Αναλυτικά:

«Την Δευτέρα 21/08, στις 19:00 στο «Nick Galis Hall», θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση του ΑΡΗ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι παίκτες του θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για τη σεζόν 2017-18.

Στην «πρώτη» της ομάδας το «παρών» θα δώσουν τόσο ο Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα μας, όσο και ο Αμερικανός γκαρντ Henry French (23, 1.91μ.), ο οποίος θα πάρει μέρος στις προπονήσεις του ΑΡΗ και κατόπιν θα αποφασιστεί από το τεχνικό τιμ αν θα υπογράψει συμβόλαιο.

Οι Kyle Weaver, Brent Petway, Demetris Morant θα αφιχθούν στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της προσεχούς εβδομάδας, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν προσεχώς».