«Μέσα» οι διεθνείς, εκτός ο Σίνγκλετον

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του το τρίτο φιλικό στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Αναντολού Εφές (22/9, 20:30) ενώ στην προπόνηση συμμετείχαν οι διεθνείς, όχι όμως και ο Κρις Σίνγκλετον.  
 
Σε αντίθεση με τα παιχνίδια κόντρα σε Ούνιξ Καζάν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Τσάβι Πασκουάλ θα μπορεί να υπολογίζει ενόψει Εφές και στους διεθνείς Καλάθη, Παππά και Αντετοκούνμπο οι οποίοι ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις των «πρασίνων».  
 
Εκτός έμεινε ο τραυματίας Λούκας Λεκαβίτσιους και ο Κρις Σίνγκλετον ο οποίος μετέβη στη Βαρκελώνη για μια υποχρέωση με την Euroleague. Στο ματς με την Εφές θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας.
 
Η ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
 
«Με δύο προπονήσεις (πρωί-απόγευμα) στο ΟΑΚΑ συνεχίστηκε σήμερα (19/9) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Superfoods εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της φιλικής αναμέτρησης με την Αναντολού Εφές (22/9, 20.30).  
 
Σε αυτές συμμετείχαν κανονικά οι Έλληνες διεθνείς αθλητές της ομάδας, Νικ Καλάθης, Νίκος Παππάς και Θανασης Αντετοκούνμπο αλλά απουσίαζαν ο τραυματίας Λούκας Λεκαβίτσιους και ο Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος μετέβη στη Βαρκελώνη για μια υποχρέωση με την Ευρωλίγκα. Ο Αμερικάνος φόργουορντ-σέντερ θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις των «πράσινων» από αύριο (20/9)».