Γιαννακόπουλος: «Κομμάτι των επιτυχιών μας η Θ13, αλλά...»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υπογράμμισε πως το τρίπτυχο διοίκηση - ομάδα - κόσμος έφερε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Ευρώπης, όμως τόνισε πως η Θύρα 13 οφείλει να προχωρήσει σε αλλαγές.
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods μέσω Instagram αναφέρθηκε στην «κόντρα» που έχει «ξεσπάσει» με μερίδα οργανωμένων οπαδών του «τριφυλλιού», επισήμανε πως: «Ο Παναθηναϊκός μας χρειάζεται όλους», αλλά ξεκαθαρίσε πως πρέπει να γίνουν αλλαγές.

«Πολλοί τις τελευταίες μέρες μου λένε: "Είναι δυνατόν για δύο χιλιάδες μέλη της 13 να μην υπολογίζεις την αγάπη των εκατομμυρίων Παναθηναϊκών που σε στηρίζουμε;". Έχω να πω το εξής... Η Θύρα 13 είναι αναπόσπαστο κομμάτι των επιτυχιών μας... Το τρίπτυχο διοίκηση - ομάδα - κόσμος μας έκανε την πιο πετυχημένη ομάδα της Ευρώπης... Έτσι λοιπόν θα πρέπει και η 13 να είναι κρίκος της αλυσίδας. Τα τελευταία χρόνια κάτι σκουλίκια έχουν δημιουργήσει τον φορέα χρησιμοποιώντας τον όρο Θύρα 13. Την πραγματική 13 την θέλουμε, αλλά οφείλει πρώτα να καθαρίσει από τα απόβλητα και να επανορθώσει για όσα έκαναν με την σφραγίδα της... Μέχρι τότε είστε όλοι απέναντι μου και ο χρόνος κυλάει... Ο Παναθηναϊκός μας χρειάζεται όλους», ανέφερε ο Γιαννακόπουλος.