Ο Γκανέα... ψηφίζει Ολυμπιακό!

Ο Κριστιάν Γκανέα παραμένει μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού για αριστερός μπακ με τον διεθνή αμυντικό να αποκαλύπτει σε ανθρώπους της Βιτορούλ την επιθυμία του να παίξει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr από την Ρουμανία ο έμπειρος αρ. μπακ όχι μόνο είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών αλλά εμφανίζεται άκρως θετικός για την μεταγραφή του στην Ελλάδα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Κριστιάν Γκανέα μετέφερε σε ανθρώπους της Βιτορούλ το πόσο θέλει να πιάσει Λιμάνι, παρότι για εκείνον υπάρχει και δεδομένο ενδιαφέρον από την Ισπανία και από αλλού.
 
«Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και θα ήθελα πολύ να παίξω εκεί. Με ενδιαφέρει πολύ», φέρεται να έχει πει ο Γκανέα. Η Βιτορούλ αποτιμά τον διεθνή αμυντικό με 600.000 ευρώ. Ο Γκανέα στα 25 του παίζει αριστερός μπακ - χαφ αλλά έχει χρησιμοποιηθεί και στην δεξιά πλευρά. Φέτος έχει 25 αγώνες με 4 γκολ και 4 ασίστ. Στο παρελθόν έχει θητεύσει στην Ισπανία, απ' όπου είχε αναδειχθεί από την 2η ομάδα της Μαγιόρκα. Τα περισσότερα ποδοσφαιρικά χρόνια του πάντως τα έχει στην Ρουμανία. Εκτός από ισπανικές ομάδες το όνομά του είχε συνδεθεί και με γερμανικές.