«Δεν υπάρχει εξήγηση γι αυτό που έκανε ο Μπάρλοου»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για την ήττα της ΑΕΚ από την Στρασμπούρ και εξήγησε πως ακόμα δεν έχει καταλάβει τι συνέβη στην τελευταία φάση με τον Κέλσεϊ Μπάρλοου.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι. Ακόμα μία φορά δεχθήκαμε πολλά τρίποντα στο τέλος επιθέσεων των αντίπαλων. Σούταραν με 48% στα τρίποντα και σε κρίσιμες καταστάσεις. Δεν αντιδράσαμε σωστά. Δεν πιστέψαμε ότι. Δεν ήταν καλή ιδέα . Δεν υπάρχει εξήγηση γιατί δεν σούταρε. Απλώς έπρεπε να σουτάρει. Δεν λέω ότι θα ευστοχούσε, αλλά δεν είχαμε την ευκαιρία. Δύσκολη λύση. Υπάρχουν προβλήματα κόντρα σε ομάδες που παίζουν με τρεις γκαρντ και πολύ γρήγορα. Δεν έπρεπε να χάσουμε τόσο γρήγορα την διαφορά.

Όταν ήρθα ήμασταν χαμένοι. Έπρεπε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και προσπαθήσαμε. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Θέλω να έχω την κατάσταση στα χέρια μου. Είμαστε η ομάδα που είμαστε. Όλοι παραπονούνται για το ότι δεν έχουμε σουτέρ. Ψάχνουμε στην αγορά για σουτέρ αλλά δεν βρίσκουμε. Πρέπει να κερδίσουμε στα δύο επόμενα παιχνίδια.

Ο Ντελρόι Τζέιμς είπε: «Δύσκολο για εμάς. Κάναμε πολλά λάθη. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Ήταν δύσκολο να χάσουμε με αυτό τον τρόπο. Δεν υπάρχει εξήγηση. Παλεύεις για να φτάσεις στην ανατροπή, αλλά στο τέλος έγινε αυτό».