Με Μιλουτίνοφ στο Κάουνας!

Στο Game 2 της σειράς με την Ζαλγκίρις ο Ολυμπιακός έκανε... κατάθεση ψυχής. Οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη με 79-68, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τη σειρά των πλέι οφ, έχοντας αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Οι Κώστας Παπανικολάου και Γιώργος Μπόγρης έπαιξαν με δική τους ευθύνη, ενώ οι Πρίντεζης και Στρέλνιεκς δεν ήταν στο 100% από πλευράς ετοιμότητας.

Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» γεμίζουν τις... μπαταρίες τους ενόψει του Game 3 της Τρίτης (24/04) στο Κάουνας, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να φωνάζει παρών! Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, o Σέρβος σέντερ τραυματίστηκε στο γόνατο στο πρώτο παιχνίδι με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, όμως έχει εκφράσει τεράστια επιθυμία να ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους» στα επόμενα παιχνίδια της σεζόν.

Για το λόγο αυτό αναμένεται να ταξιδέψει στη λιθουανική πρωτεύουσα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, βγάζοντας τεράστια θέληση για να ενισχύσει την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου σε αυτή τη δύσκολη καμπή της σεζόν.

Άλλωστε, μετά το πέρας του δεύτερου αγώνα στο ΣΕΦ, ο Βαγγέλης Μάντζαρης με δηλώσεις του είχε τονίσει πως ο Σέρβος σέντερ ήθελε να ενισχύσει την ομάδα του και σε εκείνο το παιχνίδι, στο οποίο έμεινε εκτός δράσης λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο. «Όλα τα παιδιά ήταν διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ακόμα και ο Μιλουτίνοφ ήθελε να παίξει. Όλοι ήθελαν να παίξουν», ήταν τα λόγια του.