«Όχι» του Σίλντενφελντ, πάει γι' άλλα!

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού, όπως όλα δείχνουν «κλείνει» στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ με λιγότερα χρήματα, και το «τριφύλλι» βγαίνει στην αγορά για δύο κεντρικούς αμυντικούς. 

Το σίριαλ με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ έλαβε τέλος-ή έτσι φαίνεται- το μεσημέρι της Δευτέρας. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή ενημέρωσε πως για οικογενειακούς λόγους ο διεθνής στόπερ θέλει να επιστρέψει στην Κροατία και η απάντηση του για ανανέωση του «πράσινου» συμβολαίου του, ήταν αρνητική.

Ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ανεβάσει άλλο την οικονομική του προσφορά και πλέον βγαίνει στην αγορά για την απόκτηση δύο στόπερ. Ενός αντικαταστάτη του Σίλντενφελντ, άρα και με ηγετικά χαρακτηριστικά και ενός πιο νεαρού, εξελίξιμου ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνας. Ο «Σίφο» θα μείνει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με την οποία έχει έρθει σε προφορική συμφωνία.

Η πρόταση του «τριφυλλιού»

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τελευταίο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Παναθηναϊκός πρότεινε 375.000 ευρώ ετησίως και 100.000 ευρώ σε μπόνους, αν ο Κροάτης έπιανε το 50% των συμμετοχών. Κάτι απόλυτα εφικτό, καθώς μιλάμε για βασικό και αναντικατάστατο ποδοσφαιριστή στα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου. Η πρόταση της Ντιναμό είναι 450,000 πάγιες απολαβές και είναι ξεκάθαρο πως η απόφαση του έμπειρου στόπερ δεν ήταν με οικονομικά κριτήρια αλλά εξαιτίας της επιθυμίας του να επιστρέψει στην Κροατία. Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού...