Εντολή… για Καρίγιο

Στην Αργεντινή αναμένεται να επιστρέψει άμεσα ο Λουτσιάνο Γκαλέτι έχει σαφή εντολή από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ξεκινήσει τις επαφές για την απόκτηση του Γκουίντο Καρίγιο.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, ενεργεί ως… κατάσκοπος των «ερυθρόλευκων» στην πατρίδα του, με στόχο την εύρεση ποδοσφαιριστών που μπορούν να βοηθήσουν τους Πειραιώτες, αλλά και να έχουν περιθώρια εξέλιξης και σε αυτό το… πλάνο στην κορυφή βρίσκεται το όνομα του Γκουίντο Καρίγιο. Ο 24χρονος επιθετικός αγωνίζεται στην Εστουντιάντες, την ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του και που επέστρεψε μετά την επέμβαση που είχε υποβληθεί ο Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Οι σχέσεις του «Λούτσο» με τον σύλλογο είναι εξαιρετικές και αυτό αποτελεί το μεγάλο ατού του Ολυμπιακού, καθώς για τον Γκουίντο Καρίγιο ενδιαφέρεται και η Μπενφίκα, η οποία δείχνει ιδιαίτερα… δυνατή σε μεταγραφές από την Λατινική Αμερική. Η τιμή εκκίνησης για την μεταγραφή του έχει οριστεί στα 4 εκατομμύρια ευρώ, ποσό ιδιαίτερα υψηλό, ωστόσο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στην επαφή που είχε με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι, του έδωσε… εντολή να «τρέξει» τη μεταγραφή.