ΑΕΚ: Θέλει Ανδρεόπουλο

Την περίπτωση του 21χρονου ποδοσφαιριστή της Κέρκυρας, Κυριάκου Ανδρεόπουλου εξετάζει η ΑΕΚ για την ενίσχυσή της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μπορεί το κάτι παραπάνω στη ψυχολογία των οπαδών μίας ομάδας, να το δίνουν οι ξένοι ποδοσφαιριστές, ωστόσο οι ομάδες που θέλουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, ρίχνουν μεγάλο βάρος και στα εγχώρια ταλέντα.

Η ΑΕΚ έχει ως στόχο να γίνει μία από τις ομάδες που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και θα στηρίζεται περισσότερο σε Έλληνες ποδοσφαιριστές. Κάτι που έχει φανεί τόσο από το φετινό της ρόστερ, όσο και από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που εξετάζει από την εγχώρια αγορά.

Το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα των ανθρώπων της Ένωσης είναι αυτό του ποδοσφαιριστή της Κέρκυρας, Κυριάκου Ανδρεόπουλου. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται τόσο στο κέντρο, όσο και στο δεξί άκρο της άμυνας, είχε εντυπωσιάσει τους ανθρώπους της Ένωσης από το παιχνίδι του Κυπέλλου στο νησί των Φαιάκων όπου οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1.

Με τον Νίκο Γεωργέα να είναι στη δύση της καριέρας του, ο νεαρός ποδοσφαιριστής προορίζεται για λύση πίσω από τον Μιχάλη Μπακάκη που αναμένεται να είναι ο βασικός στη νέα σεζόν που το πιθανότερο είναι να βρει τον «δικέφαλο» στη Superleague.

ΠΗΓΗ: onsports.gr