Αποφασισμένοι για την… πρωτιά

Μονόδρομος… αποτελεί το «διπλό» στη Νέα Σμύρνη, κόντρα στον Πανιώνιο, για τον ΠΑΟΚ, προκειμένου ο «Δικέφαλος» να τεθεί επικεφαλής στη «μάχη» των play offs.

Οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν 1-0 του Λεβαδειακού, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα, επέστρεψαν στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Για τον λόγο αυτό, οι Μακεδόνες εμφανίζονται… αποφασισμένοι για την τελευταία… πράξη της κανονικής διάρκειας του φετινού μαραθωνίου με το… βλέμμα στον επόμενο… στόχο.

Αυτός είναι η έξοδος στα προκριματικά του Champions League, η οποία θα έρθει με την πρωτιά στο… μίνι πρωτάθλημα και για τον λόγο αυτό, άπαντες στον ΠΑΟΚ τονίζουν πως η ομάδα θα πρέπει να μπει επικεφαλής στη διαδικασία των play offs. Βέβαια, ο Γιώργος Γεωργιάδης θα καταστρώσει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τον Ιστορικό μετρώντας για μία ακόμα φορά σημαντικές απουσίες, καθώς οι Νομπόα και Αθανασιάδης θα εκτίσουν τις ποινές τους, ενώ εκτός αναμένεται να μείνουν και οι Μακ και Κόστα, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες και όπως όλα δείχνουν θα μείνουν εκτός αποστολής για να είναι διαθέσιμοι στη συνέχεια.