Πηγαίνει για Τσάβες!

Μετά τις συμφωνίες με Χαρίση και Κοροβέση, ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται και την αγορά από τον ΠΑΣ Γιάννινα και του Κρίστιαν Τσάβες!

Η… όρεξη για τον ΠΑΟΚ, αλλά κι η ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου, άνοιξε αρχικά με τις συμφωνίες (απομένει το τυπικό της ανακοίνωσης τους) για τον Χάρη Χαρίση και τον Νίκο Κοροβέση. Κατά πως φαίνεται όμως, ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν αρκείται μόνο σε αυτές τις κινήσεις από τον ΠΑΣ Γιάννινα, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA έχει ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις με τους Ηπειρώτες για την αγορά και του Κρίστιαν Τσάβες. Ο 28χρονος Αργεντινός έκανε μια εξαιρετική σεζόν στη Superleague, όντας ο πρώτος σκόρερ και assistman του ΠΑΣ, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι στο πρόσωπο του Τσάβες βλέπουν μια ποιοτική λύση για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι κι έτσι ο ΠΑΟΚ, αποφασίζοντας να κινηθεί για την απόκτηση του έχει εδώ και κάποιες μέρες μπει στη διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον ΠΑΣ (κάτι που ουσιαστικά «φωτογράφισε» και στην σαββατιάτικη συνέντευξη Τύπου κι ο πρόεδρος του ΠΑΣ κάνοντας λόγο για επικείμενη τρίτη πώληση μετά τους Χαρίση, Κοροβέση εξαιτίας και της πρόσφατης εξέλιξης με την αδυναμία αδειοδότησης του συλλόγου) με την μέχρι στιγμής πορεία τους, μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, να κρίνεται θετική.