Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο

Εισαγγελέας και Ανακριτής έκριναν ότι το Ολυμπιακός - Βέροια ήταν χειραφετημένο, μιας και επιβλήθηκε στο Γιώργο Λαναρή απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Μετά το Γιώργο Σπανό και το Γιάννη Αγγελόπουλο σήμερα (6/5) ήταν η σειρά του γενικού διευθυντή της Βέροιας, Γιώργου Λαναρή να περάσει το κατώφλι του ειδικού ανακριτή διαφθοράς Γιώργου Ανδρεάδη.

Θυμίζουμε πως ο τότε τεχνικός της Βέροιας Δημήτρης Καλαϊτζίδης αλλά κι ο Νίκος Γεωργέας έχουν καταθέσει ότι τους ζητήθηκε στο ημίχρονο του ματς με τον Ολυμπιακό να χάσουν με over.

Ο κύριος Λαναρής, απολογήθηκε, στη συνέχεια πήγε στον εισαγγελέα υπηρεσίας και κατά την επιστροφή του στο γραφείο του κύριου Ανδρεάδη του ανακοινώθηκε ότι απαγορεύεται να ασχολείται με το ποδόσφαιρο, τουλάχιστον μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Πέρα από τον Σπανό και τον Αγγελόπουλο που αφέθηκαν ελεύθεροι, όλοι όσοι έχουν απολογηθεί τους έχει τεθεί ο περιοριστικός όρος απαγόρευσης ενασχόλησής τους με το ποδόσφαιρο, ενώ οι Κάμπαξης, Ιωννίδης και Αμπάρκιολης δεν μπορούν να σφυρίζουν μέχρι τουλάχιστον να γίνει η δίκη.

gazzetta.gr