Πρόβλημα με Τζιόλη

Νοκ άουτ από τη σημερινή προπόνηση τέθηκε ο Αλέξανδρος Τζιόλης, λόγω βάρους στους προσαγωγούς του, με τη συμμετοχή του στον Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, να ξεκαθαρίζει, τις επόμενες ημέρες.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, έπειτα από το χθεσινό τους ρεπό επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις, εκεί όπου ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Πανιωνίου. 

Το... μενού περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής. Να σημειωθεί πως εκτός του Δημήτρη Σαλπιγγίδη που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και ο Αλέξανδρος Τζιόλης δεν συμμετείχε σε αυτή, λόγω βάρους στο πρόβλημα των προσαγωγών που αντιμετωπίζει και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Αναλυτικά:

Η προπόνηση της Τετάρτης έγινε κάτω από… μίνι καύσωνα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας με το βάρος να πέφτει στην φυσική κατάσταση και την τακτική. Το πρώτο μέρος του προγράμματος περιείχε αερόβιες προσαρμογές και ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης και στη συνέχεια οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας με παιχνίδια σε μικρό χώρο και οκτώ μίνι εστίες. 

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω βάρους στους προσαγωγούς και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης και ενδυνάμωσης. 

Την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

ΠΗΓΗ: sdna.gr