Φέντε όπως... Σκόκο

Το... κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Φέντε ψάχνει η ΑΕΚ, που βρίσκεται σε επαφή με την Βαλένθια για τον ταλαντούχο επιθετικό. 

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βαλένθια φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρό της η ΑΕΚ, η οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, προσπαθεί να βρει την φόρμουλα για να κάνει δικό της τον Φέντε. Ο 22χρονος, που αν και Αργετνινός, είναι... προϊόν των ακαδημιών των «νυχτερίδων», αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης, ενώ έχει δύο γεμάτες σεζόν στην Πριμέρα. Στην προηγούμενη μέτρησε 25 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 16 ως βασικός, ενώ στην φετινή, δόθηκε δανεικός στην Κόρδοβα, όπου έπαιξε 30 ματς με 4 τέρματα. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», στην ΑΕΚ βλέπουν έναν εξελιγμένο Σκόκο, με άψογη τεχνική κατάρτιση, πολύ καλά χτυπήματα, που αγωνίζεται κυρίως ως εξτρέμ. Στην Ένωση, φυσικά και γνωρίζουν πόσο δύσκολη είναι η περίπτωσή του, όμως, είναι έτοιμοι να το παλέψουν μέχρι τέλους, καθώς το... αξίζει, ενώ από μόνη της η ενασχόληση με έναν τέτοιο παίκτη, φανερώνει τις προθέσεις της διοίκησης για το καλοκαίρι που έρχεται.