«Τα... 4 έφεραν τον Αρετόπουλο»

Καυστικό σχόλιο του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλα Βασιλαρά, με αφορμή τον ορισμό Καλόπουλου στο ματς με τον Ατρόμητο.

Η κίνηση της ΚΕΔ να ορίσει τον Αλέξανδρο Αρετόπουλο ως διαιτητή του παιχνιδιού για την 2η αγωνιστική των play off κόντρα στον Ατρόμητο, μόνο ικανοποίηση δεν σκόρπισε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός...
Κάτι που φαίνεται και από το καυστικό σχόλιο που έκανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νικόλας Βασιλαράς στο Facebook: «Μετά τα τέσσερα στην Τρίπολη «θυμήθηκαν» τον Αρετόπουλο. Αν βάζαμε παραπάνω θα γύριζαν μέχρι και τον… Καλόπουλο! Τόσο προβλέψιμοι όσο τα γκολ που (τους) βάζουν ο Μάρκους και ο Καρέλης…».

Θυμίζουμε οτι οι «πράσινοι» έχουν πολλά παράπονα από τον Τρικαλινό διαιτητή, όπου σφυρίζει παιχνίδια του «τριφυλλιού», με αποκορύφωμα το εφετινό παιχνίδι στα Γιάννινα και την εμμονή του διεξαχθεί κανονικά, παρά την πυκνή ομίχλη.

Μάλιστα, η... κόντρα των δύο πλευρών έχει φτάσει μέχρι και τα δικαστήρια, καθώς ο Αρετόπουλος έχει καταθέσει μήνυση κατά του Γιάννη Αλαφούζο.