«Προς Ισπανία ο Μέγιερι»

Την πρόθεση του Μπάλας Μέγιερι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία από όπου υπάρχει ενδιαφέρον για αυτόν, αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο μάνατζερ του Ούγγρου γκολκίπερ, Γιάνος Χρούτκα.

Το ότι ο Μπάλας Μέγιερι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό είναι γνωστό εδώ καιρό, κάτι που άλλωστε έχει γράψει και το SDNA από την 1η Απριλίου. Τέσσερις μέρες μετά, ο Περέιρα τον άφηνε εκτός αποστολής δίνοντας έτσι το τελευταίο «μήνυμα» προς την πλευρά του παίκτη, ασχέτως αν ο Ολυμπιακός ενημέρωνε στη συνέχεια ότι ο παίκτης έμεινε εκτός λόγω ίωσης. Στα τέλη Απριλίου ο ίδιος ο Ούγγρος γκολκίπερ δήλωσε στην πατρίδα του ότι αν μείνει στην Ελλάδα δεν πρόκειται να το κάνει για άλλη ομάδα πλην του Ολυμπιακού και κάτι ανάλογο επανέλαβε την Παρασκευή και ο μάνατζέρ του.

Μιλώντας στη Nemzeti Sport, ο Γιόνας Χρούτκα ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός δεν κατέθεσε πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον παίκτη και μοιραία αυτός αναζητεί ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του σε ξένο πρωτάθλημα. 

«Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμη, αφού υπάρχει ο τελικός Κυπέλλου το Σάββατο. Ωστόσο, παρά τα όσα γράφονται στον Τύπο της χώρας, ο Μέγιερι δεν έχει στα χέρια του πρόταση από τον Ολυμπιακό και όταν τελειώσει το συμβόλαιό του τον Ιούνιο θα φύγει από την Ελλάδα. Ήδη ασχολούμαστε με το μέλλον του και να βρούμε την καλύτερη δυνατή προοπτική. Ο στόχος είναι σαφώς να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα από τα πρωταθλήματα της δυτικής Ευρώπης. 

Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην Ελλάδα. Παρά τα όσα γράφονται περί ΑΕΚ στον Τύπο,  καμία άλλη ομάδα δεν τον έχει πλησιάσει. Αν μιλήσουμε για το καλύτερο σενάριο, θα ήταν να συνεχίσει στην Ισπανία από όπου υπάρχει ενδιαφέρον. Πιστεύω όμως ότι θα μπορούσε να παίξει παντού, σε κάθε πρωτάθλημα, αφού έχει τις ικανότητες. Εδώ και καιρό υπάρχει ενδιαφέρον από Γερμανία, όπως επίσης κρούσεις έχουμε από Ιταλία και Ολλανδία. Θα ακούσουμε όλες τις προτάσεις, θα συζητήσουμε και θα πάρουμε την απόφασή μας», δήλωσε σχετικά ο Ούγγρος ατζέντης.

ΠΗΓΗ: sdna.gr