Παναθηναϊκός: Έγινε το... μπαμ!

Αρχικά έμοιαζε με θαύμα και αυτή τη στιγμή όχι απλά υπάρχουν πιθανότητες πραγματοποίησης, αλλά η μεταγραφή βρίσκεται... μια ανάσα! Αναφερόμαστε φυσικά στην περίπτωση του Μίκαελ Εσιέν. Τις τελευταίες εβδομάδες ο Παναθηναϊκός με τις ασταμάτητες διαπραγματεύσεις έχει φέρει την υπόθεση εκεί που την ήθελε, με πρόταση που ικανοποιεί τον Γκανέζο! Γι' αυτό και όλα δείχνουν πως η... βόμβα θα σκάσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα!

Όπως γράφει η «ΠΡΑΣΙΝΗ», μάλιστα, ο εκπρόσωπος του Γκανέζου σούπερ σταρ τις επόμενες μέρες θα αφιχθεί στην Αθήνα για τις τελικές διαπραγματεύσεις. Ουσιαστικά για κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν τα μπόνους. Σαφώς και σε τέτοιες μεταγραφές οι λεπτομέρειες μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα, όμως απ' τη στιγμή που φτάσαμε σε αυτό το σημείο φαντάζει δύσκολο να «στραβώσει» κάτι!

Κι αν ολοκληρωθούν με το καλό οι συζητήσεις με τον Φαμπιέν Πιβετό (μάνατζερ του Εσιέν) ο 32χρονος παικταράς θα μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα για να ολοκληρωθεί το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής!

Ουσιαστικά απομένουν τα τελευταία και κρίσιμα... βήματα της μεταγραφής, αλλά είναι ξεκάθαρο πως η αισιοδοξία σιγά σιγά μετατρέπεται σε σιγουριά, αναφορικά με την απόκτηση του Εσιέν που θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου!

ΠΗΓΗ: leoforos.gr