Φουστέρ παραμονής!

To ήθελαν όλοι! Κόσμος, Ολυμπιακός και παίκτης! Οπότε και έγινε... Ο Νταβίντ Φουστέρ θα φοράει «ερυθρόλευκα» για άλλα 2 χρόνια μετά τη νέα επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που έφερε ανανέωση!  

Φουστέρ και Ολυμπιακός έδωσαν την Δευτέρα τα χέρια για ένα νέο συμβόλαιο που θα κρατήσει τον Ισπανό άσο στην ομάδα έως το 2017. Με αυτόν τον τρόπο ο Νταβίντ Φουστέρ θα κλείσει την καριέρα του στο Λιμάνι ενώ δεν αποκλείεται μετά να πάρει και πόστο στην ομάδα. Το Gazzetta.gr είχε αποκαλύψει από τον Απρίλιο το τι ακριβώς συνέβαινε με τον έμπειρο παίκτη και το πως η παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη θα έλυνε το... θέμα. Έτσι και έγινε με τις εξελίξεις να επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ αυτό. Προ ημερών είχαμε γράψει και πως είχε μικρύνει η... ψαλίδα στο οικονομικό σκέλος αλλά και η... απόσταση για το θέμα της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου. Έχοντας σημειώσει παράλληλα το πόσο άξιζε ένα ακόμα συμβόλαιο με τον σύλλογο που τόσο αγαπήθηκε ο Φουστέρ.

Το Σάββατο είχαμε επανέλθει για τις εξελίξεις μετά και την επαφή που είχαν ο κ. Μαρινάκης με τον Φουστέρ στον τελικό Κυπέλλου του ΟΑΚΑ. Μετά από υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές και με τους δύο να δείχνουν το πόσο πολύ ήθελα να συνεχίσουν μαζί το deal έγινε πράξη. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Ισπανό άσο: «H ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νταβίντ Φουστέρ. Μετά από μια σύντομη συνάντηση του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Φουστέρ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο».

Τι τόνισαν Φουστέρ και Μαρινάκης και η γέννηση του δεύτερου παιδιού του Ισπανού

Ο ίδιος ο Φουστέρ επισήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό και ευγνώμων σε όλους για την αγάπη και την στήριξή τους. Όπως έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια έτσι θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για αυτή την σπουδαία ομάδα!». Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ισπανό, ο κ. Μαρινάκης είπε: «Ο Νταβίντ Φουστέρ είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Αξίζει την αγάπη και την εκτίμηση από όλους μας στην ερυθρόλευκη οικογένεια. Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό μας!». Μάλιστα ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς ανέβασε σχετικό post, λίγα λεπτά μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Post ανέβασε και ο Φουστέρ με το οποίο αποκάλυψε πως μετά την συμφωνία φεύγει για Ισπανία για την γέννηση του δεύτερου γιού του. «Με μεγάλη χαρά θέλω να μοιραστώ μαζί σας τα νέα ότι θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό! Είμαι ευγνώμων σε όλους τους φιλάθλους για την αγάπη και την στηριξη σας. Πραγματικά σημαίνουν τα πάντα για εμένα και την οικογένεια μου. Η φετινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για εμένα, αλλά μου δώσατε την δύναμη που χρειαζόμουν για να συνεχίσω να πιστεύω σε εμένα και να δουλεύω σκληρά κάθε ημέρα. Όπως έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για την σπουδαία ομάδα μας. Αυτή την εβδομάδα θα επιστρέψω στην οικογένειά μου στην Ισπανία για την γέννηση του δεύτερου γιου μου! Εύχομαι σε όλους σας ένα καλό καλοκαίρι και θα σας ξαναδώ πολύ σύντομα! ‪#‎olympiacos‬ ‪#‎fuster‬».