«Το βραβείο με ωθεί να γίνω καλύτερος»

Ο Ρατς μίλησε για είναι στους καλύτερους 22 και τόνισε ότι αυτή η διάκριση θα τον κάνει καλύτερο. Επίσης, τόνισε τη σημασια να πάρει η ομάδα του την πρωτιά στα πλέι οφ.

O Ράζβαν Ρατς είναι στην καλύτερη 22άδα τηε Super League που μας πέρασε, με τον ίδιο να δηλώνει ότι αυτό το γεγονός του δίνει το κίνητρο για να γίνει καλύτερος.

Ο Ρουμάνος, παράλληλα, τόνισε τη σημασία να πάρει ο «δικέφαλος του Βορρά» την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να επιλέγομαι για την καλύτερη ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Αυτού του είδους τα βραβεία σου δίνουν κίνητρο να γίνεις καλύτερος. Προσωπικά, με ωθεί να εργαστώ σκληρά και να παίξω ακόμα καλύτερα την επόμενη σεζόν, προκειμένου να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του.

Τώρα πρέπει να κερδίσουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Ξέρω ότι έχουμε δύσκολο έργο λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι ο Παναθηναϊκός είναι τέσσερις βαθμούς μπροστά, αλλά στα επόμενα δύο παιχνίδια θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για την υποστήριξή τους στον αγώνα κατά του Αστέρα και ελπίζω αύριο το βράδυ η Τούμπα να είναι γεμάτη».