«Χάρα και 6,4 εκατ. ευρώ για Καρίγιο»!

Πρόταση ύψους 6,4 εκατ. ευρώ θα κάνει ο Ολυμπιακός για τον Γκουίδο Καρίγιο σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αργεντινή ενώ προσφέρει ως αντάλλαγμα τον Φράνκο Χάρα.

Το όνομα του Καρίγιο της Εστουδιάντες παραμένει σε περίοπτη θέση στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Την Τρίτη οι Αργεντίνοι μετέδωσαν πως σύμφωνα με πηγές τους από την Ελλάδα μέσα στις επόμενες ώρες ο Ολυμπιακός θα καταθέσει στην ομάδα του πρόταση 6,4 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του. Επίσης τονίζεται πως μέσα στα ανταλλάγματα έχουν στο πλάνο τους να δώσουν τον Φράνκο Χάρα. Πιθανότατα με την μορφή δανεισμού...

Θυμίζουμε πάντως πως οι «Φοιτητές» εξαρχής έχουν διευκρινίσει πως έχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις για τον φορ που ξεχώρισε στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Παράλληλα από το Βέλγιο διαρρέεται ως πληροφορία πως δεδομένα η Άντερλεχτ αδυνατεί να καλύψει τις απαιτήσεις της Εστουδιάντες και ως εκ τούτου θα αποσυρθεί από την διεκδίκηση του παίκτη. Ως μία εκ των εναλλακτικών για την επίθεση του Ολυμπιακού παρουσιάζεται ο Ζόνατας και ενώ υπάρχει πάντα το όνομα του Αραούχο.

Η πλευρά του παίκτη πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr διαψεύδει πως έχει δεχθεί κρούση από τον Ολυμπιακό. Υποστηρίζει πως έχει προτάσεις από Γερμανία και ομάδες σαν την Ντόρτμουντ και την Γκλάντμπαχ, κρούσεις από την Πορτογαλία αλλά και ενδιαφέρον από την Ιταλία αλλά όχι κάτι επίσημο ή ξεκάθαρο από τους πρωταθλητές Ελλάδας... Για τον παίκτη έχουν γραφτεί και σύλλογοι σαν την Ίντερ και την Μονακό.

* Στο Βέλγιο υποστηρίζουν πως άρχισε νέος κύκλος επαφών ανάμεσα σε Άντερλεχτ και Ολυμπιακό για τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς.