"Ρε άστα πατατάκια ρε, άστα πατατάκια"! (Βίντεο)

Ο Τάκης Τσουκαλάς έχει ένα θεματάκι με όσους τρώνε πατατάκια αντί να φωνάζουν συνθήματα. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι οι Ολυμπιακοί μασουλάνε αντί να τραγουδάνε.

Ακούει το "κρατς κρουτς" από τον ήχο στα πατατάκια και βγάζει φλύκταινες. Βλέπει χέρια να μπαίνουν σε σακούλες και τύπους που αράζουν στην καρέκλα τους και αφρίζει. Δεν το χωράει ο νους του ότι υπάρχουν Ολυμπιακοί που δεν χοροπηδάνε πάνω στην καρέκλα τους την ώρα που παίζει η ομάδα.

Από το Final-4 της Μαδρίτης δεν θα μπορούσε να λείψει ο Τάκης Τσουκαλάς και βρέθηκε στην εξέδρα μαζί με τους άλλους φιλάθλους της ομάδας του Πειραιά και έδινε το έναυσμα για τα συνθήματα. "Θρύλε ολέ, Θρύλε ολέ, σε βλέπω και τρελαίνομαι", φώναζε με πάθος και... τρελαινόταν που δεν έβλεπε την ίδια τρέλα και από τους υπολοίπους.

Κάποιος έκανε το λάθος και αντί να τραγουδάει προτίμησε να μασουλάει (πατατάκια!) και έκανε έξω φρενών τον Τάκη, ο οποίος δεν το άφησε να περάσει έτσι και τον πέρασε γενεές δεκατέσσερις. Έγινε πιο κόκκινος ακόμα και από το να έβλεπε Παναθηναϊκό με φανέλα της ομάδας του να κάνει βόλτα στα Καμίνια.

Η... λόρδα δεν σε κόβει, όταν βλέπεις Ολυμπιακό. Αυτό για τον ίδιο αποτελεί στάση ζωής και το αποκαλυπτικό βίντεο που ανέβασε ο "Freddos" στο Youtube προσφέρει μισό λεπτό μαγείας μέσα από την "ερυθρόλευκη" εξέδρα.