«Τώρα, τον τίτλο»

Ο Τραϊανός Δέλλας μοίρασε ξανά συγχαρητήρια στους παίκτες του, ζητώντας τους να τελειώσουν και μαθηματικά τον τίτλο στη Football League, χωρίς να χαλαρώσουν στα τελευταία παιχνίδια.

«Θέλω να σας δώσω και πάλι συγχαρητήρια. Όλοι μαζί πετύχαμε το στόχο μας. Όλοι μαζί, ως ομάδα. Ήμασταν ενωμένοι και φάνηκε στο γήπεδο. Αυτό έπαιξε τον ρόλο του και πετύχαμε την άνοδο όπως είχαμε πει πριν τελειώσουν τα playoffs. Ανεβήκαμε τόσο γρήγορα επειδή ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα. Δείξαμε σοβαρότητα και πήραμε συνεχόμενες νίκες. Αυτό ήταν που έκανε τη διαφορά στη συνέχεια για να φτάσουμε στο σήμερα» είπε αρχικά ο «Κολοσσός» στους ποδοσφαιριστές του στο περιθώριο της προπόνησης της Τρίτης.

Στη συνέχεια τους έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια: «Δεν έχουμε τελειώσει όμως. Τώρα πάμε και τον τίτλο να τον τελειώσουμε και αυτό μαθηματικά. Μένουν τέσσερα ματς, θα πάρετε ευκαιρίες όλοι. Γι' αυτό και θέλω σοβαρότητα και ενότητα. Δεν θέλω να χαλαρώσουμε στο τέλος και να χαλάσουμε ό,τι έχουμε καταφέρει ως τώρα. Είδατε πως αλλάζουν τα πράγματα από τη μία στιγμή στην άλλη, αν δεν υπάρχει συγκέντρωση».