Ο... τελικός των πλέι-οφ

Ξεκάθαρα πράγματα στην Τούμπα. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (19:30) από τον ΠΑΟΚ με τελειώσει ουσιαστικά αυτό το μίνι-πρωτάθλημα. Ο «δικέφαλος του βορρά» θέλει να διατηρήσει την ελπίδα του...

Ο Παναθηναϊκός μετά και το 2-0 επί του Ατρομήτου στη Λεωφόρο την περασμένη Κυριακή, έχει πλέον απόσταση τεσσάρων βαθμών από τον ΠΑΟΚ, που με τη σειρά του έμεινε στο 0-0 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. 

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου με τους Νίνη και Μπεργκ να κάνουν άνω - κάτω την άμυνα των Περιστεριωτών δεν διέτρεξαν κανέναν κίνδυνο και στη διαδικασία των πλέι-οφ δείχνουν πολύ καλύτερο πρόσωπο από αυτό των τελευταίων αγωνιστικών της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. 

Ο Γιώργος Γεωργιάδης ξέρει ότι η ομάδα του είναι με την πλάτη στον τοίχο κι όχι μόνο αυτό, αλλά έχει αγωνιστικά προβλήματα, με τους Γλύκο και Μακ να είναι αμφίβολοι και να κρίνεται σήμερα η συμμετοχή τους στην αναμέτρηση, ενώ οι Μιγκέλ Βίτορ και Κλάους Αθανασιάδης παρά τις ενοχλήσεις τους, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. 

Εκτός για τους «πράσινους» έμεινε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, με Μαρινάκη και Ντίνα ανακοινώθηκε η αποστολή του «τριφυλλιού», εκτός ο Κλωναρίδης που έμεινε στα πιτς με τους Χουχούμη και Πέτριτς. 

Πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κίτσιου, Κόστα, Τζαβέλλας, Ρατς, Κάτσε, Τζιόλης, Νομπόα, Μακ, Αθανασιάδης, Περέιρα

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μπούρμπος, Νάνο, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Λαγός, Ζέκα, Νίνης, Καρέλης, Μπεργκ