«Καψούρα» ο Σκόκο

Η ΑΕΚ θέλει πολύ τον «Δαίμονα» στην επιστροφή της στη Super League, έχει «δουλέψει» την υπόθεση και περιμένει το κατάλληλο timing για την τελική της κίνηση.

Ένας ποδοσφαιριστής που έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια, είναι αναμφισβήτητα ο Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντινός άσος, με την κλάση του και την ποιότητά του κέρδισε αμέσως τους οπαδούς της Ένωσης και έγινε το αγαπημένο παιδί της εξέδρας. 

Ο κόσμος, λοιπόν, θα ήθελε πολύ να δει τον «Δαίμονα» ξανά με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Την ίδια «καψούρα», όμως, έχουν και οι διοικούντες της ομάδα, όπως και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, η ΑΕΚ ασχολήθηκε από πολύ νωρίς με την περίπτωση του Σκόκο. 

Όλο το τελευταίο διάστημα, η Ένωση έχει φροντίσει να κρατήσει ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του Αργεντινού άσου. Την δεδομένη στιγμή, το... status της σχέσης του με την Νιούελς δεν είναι ξεκάθαρο και ως εκ τούτου δεν είναι σαφή και τα δεδομένα μιας πιθανής μεταγραφής. 

Όμως, στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να δώσουν σε αυτή την υπόθεση τον χρόνου που χρειάζεται και να κάνουν την τελική τους κίνηση όταν θα έχουν ωριμάσει οι συνθήκες. Με στόχο να Σκόκο να είναι από τα σημαντικά στελέχη της ομάδας που θα επιστρέψει στη Super League για να πρωταγωνιστήσει.