Νικολέν: «Έχουμε μιλήσει με Ολυμπιακό για Μουνιέ»

O μεγαλομέτοχος και ιδιοκτήτης της Μονπελιέ υπογράμμισε πως η ομάδα του είναι σε επαφές με τον Ολυμπιακό για τον Αντονί Μουνιέ.

Σε εκπομπή του RMC Sport μίλησε ο ισχυρός άνδρας της Μονπελιέ. Ρωτήθηκε ανάμεσα στα άλλα για τον γεννημένο το 1987 Αντονί Μουνιέ, του οποίου το όνομα έχει γραφτεί και για τον Ολυμπιακό. Ο Λουίς Νικολέν επιβεβαίωσε πως υπάρχει κινητικότητα και συζητήσεις με τους πρωταθλητές Ελλάδας για τον παίκτη. «Πιστεύω πως μπορούμε να τον πουλήσουμε στα 2 με 3 εκατ. ευρώ. Ο γιός μου (σ.σ. ο πρόεδρος Λοράν Νικολέν) έχει κάνει επαφές με δύο ομάδες.

Έχουμε μιλήσει με Ολυμπιακό και Ρέιντζερς για τον Αντονί ενώ υπάρχει και άλλη μία ομάδα από την Σκωτία. Προσωπικά δεν με απασχολεί κάποια άλλη προοπτική για τώρα. Θα φύγει ο Μουνιέ. Με ενοχλεί γιατί είναι ένας καλός παίκτης. Όμως η Μονπελιέ πρέπει να πουλάει και θα πουλήσει και φέτος. Δεν γίνεται να ξεκινήσουμε την σεζόν με μείον 4 ή 5 εκατ. ευρώ στο ταμείο μας», ήταν η τοποθέτησή του. Ο έμπειρος άσος μπορεί να παίξει ως δεξί και αριστερό εξτρέμ και σαν φορ. Σε 38 ματς φέτος με την Μονπελιέ είχε 9 γκολ και 8 ασίστ.