Γράφουν (ξανά) για Βολκόφ, πρώτος στόχος ο Ντιντάκ

Νέο δημοσίευμα στη Σερβία για τον αριστερό μπακ της Παρτιζάν που πράγματι βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ, όμως στην κορυφή της έχει τοποθετηθεί το όνομα του 25χρονου άσου της Μίλαν.

Στο φλερτ της ΑΕΚ με τον Βλάντιμιρ Βολκόφ επανήλθαν σήμερα οι Σέρβοι. Η Zurnal αναφέρει στο ρεπορτάζ της το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον αριστερό μπακ της Παρτιζάν και προσθέτει ότι: «Ο μεγάλος ελληνικής σύλλογος επέστρεψε στα σαλόνια και θέλει να ενισχυθεί για να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό βαδίζοντας στα παλιά μονοπάτια δόξας. Από τη στιγμή που ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι εκτελεστικός διευθυντής και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αθλητικός διευθυντής, είναι λογικό να εξετάζουν παίκτες από την περιοχή τους». 

Ο Βολκόφ πράγματι έχει προταθεί στην ΑΕΚ και βρίσκονται στη λίστα με τις λύσεις που εξετάζονται για το αριστερό άκρο της άμυνας. Όχι, όμως, στην κορυφή της. Εκεί φαίνεται πως έχει τοποθετηθεί ο Ντιντάκ Βίλα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν σχηματίσει πολύ καλή εικόνα για τον 25χρονο άσο που ανήκει στη Μίλαν και για τον λόγο αυτό έχουν προχωρήσει και σε κάποιες διερευνητικές επαφές, προκειμένου να διαπιστώσουν τα δεδομένα της συγκεκριμένης υπόθεσης, με πρόθεση το επόμενο διάστημα να προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις τους.