«Βράχος» που θα κάνει τη διαφορά...

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει στόπερ, Ρομπίνιο και Καρίγιο ετοιμάζοντας τις τελικές του κινήσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έτοιμη λίστα, ο Βίντιτς αρέσει πολύ, ενώ εξετάζονται σοβαρά και οι Αλεξ, Νέτο!


 
Ρομπίνιο, Καρίγιο, αλλά και στόπερ που θα κάνει τη διαφορά στο επίκεντρο των Πειραιωτών ! Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει γρήγορα τις δυνατές περιπτώσεις και εκτός από τον Βραζιλιάνο και τον Αργεντίνο το βλέμμα είναι στραμμένο και στον αμυντικό που θα καταφέρει να δέσει την αμυντική γραμμή των «ερυθρόλευκων». Ο Ολυμπιακός θα κάνει την επιλογή του από το πάνω ράφι και σε αυτό βρίσκονται παίκτες από τη Serie A και όχι μόνο. Βίντιτς, Αλεξ, Νέτο, Σιανί και Ντε Μαϊό έχουν προταθεί στους Πειραιώτες και περνούν από το τελευταίο σκανάρισμα πριν γίνει η κρούση!

Για τον Βίντιτς ο μάνατζέρ του είχε αποκαλύψει πως υπάρχει ενδιαφέρον, όπως και για τον Ντε Μαϊό. Για τον Νέτο ο Ολυμπιακός είχε κινηθεί τον Γενάρη, ενώ και ο Αλεξ αρέσει. Ο 33χρονος Βραζιλιάνος δύσκολα θα συνεχίσει στη Μίλαν και τη νέα σεζόν, όπως άλλωστε και ο Βίντιτς στην Ιντερ. Για τον Αλεξ το κόστος δεν αναμένεται τόσο μεγάλο, με τον έμπειρο στόπερ (23 συμμετοχές με τη Μίλαν) να αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του!