H αλήθεια για Εσιέν

Η καθυστέρηση στην άφιξη του Μίκαελ Εσιέν στην Αθήνα, σε συνδυασμό με κάποια δημοσιεύματα από το εξωτερικό και την Ελλάδα, έχουν δημιουργήσει μεγάλη ανησυχία σχετικά με την πραγματοποίηση της μεγάλης μεταγραφής. Αλλά όχι σε όσους γνωρίζουν καλά τα δεδομένα της υπόθεσης. Μόνο σε αυτούς που έχουν... μαύρο σκοτάδι και απλά πλέκουν σενάρια από το μυαλό τους.

Η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Στον Παναθηναϊκό είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Μίκαελ Εσιέν και την πλευρά του και δεν έχουν την παραμικρή ένδειξη πως έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Η βασική συμφωνία είναι δεδομένη στις φιξ απολαβές του Γκανέζου και συζητιούνται κάποιοι ειδικοί όροι, ώστε να φιξαριστεί η ημερομηνία άφιξής του στη χώρα μας.

Οι «πράσινοι» βέβαια είναι ήδη πολύ καλά προετοιμασμένοι και για το... επόμενο βήμα, σε περίπτωση που τελικά στραβώσει κάτι με τον Εσιέν. Πριν καν καταλήξουν σε συμφωνία μαζί του, γνώριζαν τις δυσκολίες της υπόθεσης και το πόσο μπορούν να ανατραπούν τα δεδομένα. Γι' αυτό κι έχουν ήδη στα χέρια τους εναλλακτικές λύσεις, με κάποιες εκ των οποίων έχουν κάνει ήδη και μια διερευνητική κουβέντα, ώστε να μην αρχίσουν από το... μηδέν εφόσον χρειαστεί. Ο Εσιέν, πάντως, παραμένει ο διακαής πόθος και όλα δείχνουν πως η υπόθεση βαίνει καλώς.

ΠΗΓΗ: leoforos.gr