Πακέτο Παπ – Σάλπι για Ατρόμητο

Η επιστροφή του Δημήτρη Παπαδόπουλου είναι στα σκαριά για τον Ατρόμητο, όπου παρακολουθούν διακριτικά και την περίπτωση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός της νέας σεζόν στον Ατρόμητο, όπου ήδη έχει διατηρηθεί ένα μεγάλο μέρος του κορμού της ομάδας, με τις ανανεώσεις των Ουμπίδες, Ναπολεόνι και Μπάλα, ενώ κάτοικος Περιστερίου θα παραμείνει και ο Γκορμπούνοφ, ενεργοποιώντας την οψιόν ανανέωσης που έχει στο συμβόλαιό του.

Επόμενο βήμα είναι η ενίσχυση, που σύμφωνα με τη Real News, θα περιλαμβάνει σχεδόν σίγουρα τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Στα δυτικά προάστια έχουν τις καλύτερες αναμνήσεις από το πέρασμα του 34χρονου επιθετικού, ο οποίος όπως φαίνεται θα κατηφορίσει από την Τούμπα για το Περιστέρι.

Την ίδια στιγμή, ο Ατρόμητος φέρεται να παρακολουθεί και την περίπτωση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, για τον οποίο το κλίμα έχει βαρύνει επικίνδυνα στη Θεσσαλονίκη και αν λύσει το συμβόλαιό του, που λήγει το 2017, τότε είναι πιθανό να απασχολήσει την ομάδα του Γιώργου Σπανού.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr