Στα πράσινα ο Εσιέν και το... αεροδρόμιο

Τη Δευτέρα 1η Ιουνίου πατάει Ελλάδα ο Μίκαελ Εσιέν σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, μετά από τη συμφωνία του Γκανέζου άσου με τον Παναθηναϊκό!

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού είναι στις τελικές συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Γκανέζου άσου για να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες της άφιξης Εσιέν. Μετά τη συμφωνία που προέκυψε στο βασικό οικονομικό πλαίσιο («κλείδωσε» από την περασμένη Παρασκευή όπως είχε γράψει το SDNA), οι ανταλλαγές εγγράφων -για να μπουν στο συμβόλαιο όλα όσα έχουν προφορικά συμφωνηθεί- έχουν ολοκληρωθεί και πλέον τα υπόλοιπα θα συζητηθούν face to face. 

Το ζήτημα πια ήταν η μέρα έλευσης του 32χρονου χαφ. Στον Παναθηναϊκό ήθελαν να έρθει μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, κάτι που έδειχνε δύσκολο αφού αφενός δεν είχαν ολοκληρωθεί οι τυπικές όσο και ουσιαστικές λεπτομέρειες, και αφετέρου ο Εσιέν έπρεπε να δώσει το παρών στις προπονήσεις της Μίλαν. Οι Πράσινοι ζήτησαν από τον Γκανέζο να έρθει στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας κάτι που τελικώς συμφωνήθηκε. Τη Δευτέρα όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν στο αεροδρόμιο, αφού δίχως αμφιβολία πρόκειται για μια μεταγραφή αεροδρομίου.

Η μεταγραφή δεν έχει τελειώσει. Κοινώς υπογραφές δεν έχουν «πέσει». Και αυτό γιατί ο Εσιέν δεν έχει περάσει από ιατρικές εξετάσεις, κάτι κομβικό για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Στον Παναθηναϊκό δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε υπογραφές προτού βεβαιωθούν ότι τα ιατρικά του Γκανέζου δεν δημιουργούν προβληματισμό ή σύννεφα για την αγωνιστική παρουσία του. 

Παρά ταύτα το γεγονός της έλευσης του Εσιέν μαζί με τον ατζέντη του, Φαμπιάν Πιβετό και τον δικηγόρο του, είναι εξαιρετικά σημαντικό. Ουσιαστικά δρομολογεί το τελευταίο στάδιο της μεταγραφής. Και δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός κρατάει στα χέρια του το κλειδί μιας μεγάλης μεταγραφής.

ΠΗΓΗ: sdna.gr