Με «συνταγή» κι αποστολή Τούμπας

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Την τελευταία τους προπόνηση πριν από το ματς της Κυριακής, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, έκαναν το Σάββατο (30/05) οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν έχει να αντιμετωπίσει νέα προβλήματα με τους Χουχούμη, Πέτριτς, Κλωναρίδης και Τριανταφυλλόπουλο να είναι οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής όπως είχε συμβεί και στο ματς της Τούμπας. Ο τελευταίος προπονήθηκε ωστόσο κανονικά, αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα. Έτσι, δεν είναι στην 20άδα όπως και ο Ντέιβιντ Μέντες που έμεινε εκτός.

Οι «πράσινοι» μετά το καθιερωμένο τους ζέσταμα έκαναν ασκήσεις πέντε εναντίον δυο, ενώ ολοκλήρωσαν την προπόνησή τους με ασκήσεις ανάπτυξης και τελειώματα. Οι Χουχούμης, Πέτριτς και Κλωναρίδης συνέχισαν τη θεραπεία τους, ενώ μετά το τέλος του προγράμματος, ο Γιάννης Αναστασίου έκανε γνωστή την αποστολή που επέλεξε για το ματς στο οποίο το «τριφύλλι» και με έναν βαθμό «σφραγίζει» την παρουσία του στα προκριματικά του ChampionsLeagueτης επόμενης περιόδου.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Μαρινάκης, Ντίνας, Πράνιτς, Μαυρίας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Καρέλης, Νίνης και Μπερίσα.

ΠΗΓΗ: onsports.gr